Ett försök att hitta rätt tid

Sista kvällen i Vancouver för den här gången har kommit. Fem nätter passerade och en kvar. Det har varit vakna nätter. En tidsomställning på nio timmar är rätt mycket. Det slår olika vid varje resa och den här gången har det inte varit lätt. Eller lätt med så många timmar är det aldrig, men några resor har varit mindre svåra än andra. Jag har lagt mig sent, men vaknat vid ett och trott att jag sovit hela natten, slumrat till och sedan varit vaken från klockan tre-fyra. Några gånger har jag försökt slumra vidare, men det har varit kämpigt. Mission impossible.

I morse var det likadant och fram emot fem kom jag fram till att jag skulle prova att springa en runda, men vänta tills fram emot sex. Det är då jag brukar ge mig iväg när jag är hemma och jag tänkte att kroppen skulle bli glad om den får en underhållning som den känner igen.

Eftersom sömnen varit dålig vågade jag inte satsa på en längre runda utan det fick bli en halvtimma och jag valde vägar där det är minst backigt. För det är backigt här. Det verkar som om min gata och en parallellgata ligger högst och på båda sidor störtar det sedan rakt ner mot vattnet – English Bay söderut och Vancouver Harbour norrut. Vancouver är inte som San Francisco och vissa delar av Kapstaden, men backigt är det.

Vad gäller bilderna från lägenheten så ja – tjejen jag bor hos har många prylar. Det är inte min grej, jag vill ha så lite som möjligt omkring mig, men det är bra att köket är välutrustat – här finns allt som behövs och mer därtill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s