Sett på stan

Idag är det vilodag. Det innebär att jag inte springer runt och gör en massa grejer. Nattsömnen är det fortfarande svårt med och reumatikermedicinen gör att jag har en lite sämre dag, men jag kommer igen.

Det här såg jag på stan idag när jag var ute och luftade mig.

 1. Davie Community Garden
  Sådana finns lite varstans och när jag kollade på kartan så ser det ut att finnas åtta stycken i Vancouver Downtown. Läs mer om Community Gardens här!
 2. Regnbågskorsning
  På Davie Street hittade den här gatukorsningen.
  I höstas såg jag en liknande i Kelowna.
 3. Property for sale
  Det mesta är bebyggt, men på några ställen finns det hål i marken och lite längre söderut på min gata Jervis håller man på med det här bygget. Panoramafönster mot English Bay hade absolut inte varit fel.

Nu ska jag iväg på eftermddagsbio. Lights Out heter filmen.
SF listar den som skräckfilm.

TILLÄGG: Tillbaka från filmen och betyget jag ger är 3,5 av 5. Den var lite som TV4s program Det okända. Lite knäpp i början, men den tog sig på slutet.
På tal om film. Glöm inte att Race har premiär på fredag i Sverige. Den handlar om Jesse Owens liv. Ladda upp inför OS nästa vecka genom att se filmen. Den är väldigt givande, intressant och bra!

Efter Lights Out gick jag på en liten shoppingrunda. Ecco besöktes och där hade de 20 % på rean. Jag fyndade ett par lågskor i grått skinn. Efter det gjorde jag en räd in till Lululemon också. Där var det inte rea, men what the heck! Visste ni förresten att Lululemon är ett företag som startade i just Vancouver? Utsökt kvalitet!

Till middag i kväll blir det färsk tonfisk och två olika sallader som jag köpte över disk. En med rödbetor och fetaost bland annat och en annan som de kallade Super Food. Och så har jag fått igång TVn minsann. Men det var innan idag. Om den går igång nu vet jag inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s